Menu

OM OS

Om oss

Om oss og Bookseat.

Vårt firma I Danmark, Kimbrer-Ide har eksistert siden 1986, og har gjennom årene solgt mange forskjellige produkter. Alle produktene har vært innovative og unike løsninger på kundenes behov. Derfor er vi stadig på jakt etter nye produkter. Vi deltar på messer i inn-og utland flere ganger i året, for å bli inspirert og se hva de nye trendene er.

 "Vi vil presentere løsninger, som ikke tidligere er sett i Norden."

Vårt firma har Norden som en plattform med avdelinger: Her i Norge i Sarpsborg, Malmö i Sverige, som også administrerer salget for Finland, og som nevnt tidliger i Danmark som også selger til Grønland, Færøyene og Island. Dermed er hele Norden vårt marked, noe vi er veldig stolte av.

Leseputen the Bookseat fant vi i en bokhandel under en tur til Australia i 2010. Vi var nysgjerrig og kjøpte en hjem. Vi testet den, og skjønte raskt at dette var noe spesielt. Ingen steder i de nordiske landene er det tidligere sett eller tenkt at folk bør lese sine bøker "hånd fri", så avslappet som når du lytter til musikk eller ser på film. Vi kontaktet det australske selskapet, og var den eneste distributør i Norden, sånn at andre også skulle få muligheten til å lese med en ledig hånd. Det er derfor en stor glede for oss å kunne tilby Bookseat og vi håper du vil nyte det.

Lykke til med det.

Med vennlig hilsen,

Kimbrer AS

Astrids Gate 31A

1706 Sarpsborg

Telefon: 41 42 99 02

info@bookseat.no

Kontaktperson: Merete Sjøgren